Мебелна фабрика "Меблекс" ЕООД е семейна фирма, създадена през 1989г., разположена на територията на град София на обща площ от 15 000 кв. м. Нашата дейност включва дизайн, производство, доставка и монтаж на мебели за дома, офиси, търговски и туристически обекти.

Вече повече от 30 години целта на нашия сплотен, висококвалифициран екип от дизайнери, конструктори и монтажници е създаването на съвършения интериор. За да постигнем това ние не спираме да се развиваме и да интегрираме най–новите тенденции в областта на мебелното производство.

Внедряването на съвременни технологии в производствения процес, както и богатия професионален опит на персонала, ни позволяват да осигурим на клиентите си прецизно обслужване. Висококачествените суровини, вложени в процеса на производство са още една гаранция за качеството на крайните ни продукти.
Основен приоритет в работата ни е коректното отношение към нашите клиенти. Ние вярваме, че тяхното доверие е един от най–ценните ни ресурси. Именно на тази основа се градят принципите, които следваме в работата си:
Ние предлагаме на клиентите си свободата да реализират своите идеи, да изпълнят живота си с красота, комфорт и практичност. Даваме им възможността да превърнат заобикалящите ги пространства в хармония от функционалност, цветове и форми.