Комбинация от класически и модерен стил

Crown Executive е идеалното работно място за успелият бизнесмен.

Характерен със своите изчистени форми и силно персонално излъчване той създава една приятна професионална работна среда.

Crown Executive е една комбинация от стари и нови тенденции, които са еднакво представителни, естетични и функционални.Една колекция с изключително естетическо въздействие

Комбинацията на форми и покрития създава перфектен баланс между функционалност и дизайн. Голямата модулност на всички елементи - плотове, носещи конструкции, мебели за съхранение - позволява създаване на множество комбинации и тясно персонализиране на работното място.

A bird on a fence

Интелигентната и силно персонализирана комбинация от материали и елементи създава усещане за персоналност, постигайки естетика и висока функционалност.

A bird on a fence

Възможностите са неограничени

Меблекс предлага една изключително широка гама от цветове и покрития, които се базират на естествени тонове. От естествен фурнир до всеки цвят по RAL можем да постигнем точно това, което желае нашият клиент. Дизайнерите на Меблекс притежават необходимата квалификация и опит да предложат най-подходящите цветови комбинации и да създадат визията на мечтаното работно място.


A bird on a fence