Мебелна Фабрика Меблекс специализира в производството на нестандартни мебели.

Нашата дейност включва дизайн, производство, доставка и монтаж на мебели за дома, офиси, търговски и туристически обекти. Целта ни е производството на съвременни, качествени и трайни мебели които да отговарят изцяло на индивидуалните нужди и предпочитания на нашите клиенти, като в същото време се стараем да предоставим оптимално съотношение качество/цена.

Ние разполагаме с развита производствена база, в която се извършват всички етапи от производствения цикъл, както и необходимото оборудване и технологии за изработване на всякъкъв тип мебели.

Нашият капацитет позволява производството на стандартно и нестандартно обзавеждане както за малки и средни, така и за мащабни обекти.
Комплексно обзавеждане на всички помещения в къщата или апартамента:
Дизайн
При проектирането на мебели за дома ние взимаме под внимание тяхната цел и средата, в която ще бъдат използвани. В зависимост от това дали мебелите ще бъдат ползвани за сън, почивка или работа, ние подбираме най-подходящата конструкция и материали.

Мебелна Фабрика Меблекс използва единствено материали и технологии, които отговарят на изискванията, определени за типа и предназначението на мебелите, като например изисквания за здравина на материалите, водоустойчивост, топлоустойчивост, тип на конструкцията, вид на използвания обков.

Цветови решения
Вариантите са много. Клиентите ни имат възможност да изберат от изключително богата цветова гама на материалите, използвани в нашето производство.

Комплексно обзавеждане на оперативен, мениджърски и луксозен клас офиси: бюра, офис контейнери, шкафове, стелажи, конферентни маси, столове и аксесоари.
Стандартни офис мебели
Предназначени за оборудване на работното място с внимание към нуждите, околното пространство и изискванията за практичност и функционалност.

Стандартното офис обзавеждане се състои от модули, които могат да бъдат комбинирани по различен начин с цел образуването на едно практично работно пространство, което да задоволява нуждите на всички.

Нестандартни офис мебели
Предназначени за институции и организации, чието естество на работа изисква стриктно придържане към определени стандарти за вида обзавеждане – стил, предназначение, конструкция, използвани материали и технологии.

Нестандартното офис обзавеждане има за цел да отговори на специалните изисквания по отношение на организацията на работното място, запазвайки всички характеристики на стандартните мебели. Резултатът е една комбинация от практичност и фунционалност, която цели да задоволи дори и най-специфичните нужди.
Комбинация от стандартно и нестандартно обзавеждане
Много често при изпълнението на дадена офис поръчка, включваща нестандартно обзавеждане ние се стараем да интегрираме стандартни модули в проекта. Съчетанието на нестандартно обзавеждане със стандартни модули позволява за по-бързото изпълнение на поръчката и по-ниски производствени разходи.

От друга страна, при изпълнение на прект за стандартно офис обзавеждане, ние предлагаме възможността за комбиниране на стандартните мебели с нестандартно обзавеждане. Като краен резултат ние целим да постигнем повишена естетичност и функционалност на мебелите.

Комплексно обзавеждане на хотели: рецепции, фоайета, хотелски стаи, SPA и фитнес центрове, ресторанти, барове и конферентни зали.
Дизайн
Най-важните изисквания за хотелско обзавеждане са функционалност, универсалност и естетика. Опростените и компактни конструкции, които не заемат много място преобладават в тази категория мебели.

При проектирането на хотелско обзавеждане се взимат под внимание следните фактори: След като се вземат предвид тези фактори, се избират стила и конструкцията на мебелите, както и използваните материали, технологии и аксесоари.
При изпълнението на проекти за обзавеждане на хотели ние се стараем да запазим еднороден стил на мебелите в различните помещения, който да отговаря на заобикалящата среда и архитектурния стил на сградата. Това е една от основните причини винаги да се стремим да създадем един уникален стил на обзавеждане за всеки хотел.

Цветови решения
Предлагаме изключително богат избор на цветове. Клиентите ни имат възможност да изберат от богатата цветова гама на материалите, използвани в нашето производството.

Обзавеждане на комерсиални обекти, за които е необходима специална мебел, която да отговаря на тяхното предназначение и допринася за тяхната естетика и функционалност.
Мебелна Фабрика Меблекс предлага обзавеждане за тези институции, компании и организации, за функционирането на които, се изискват специални устройства и съоръжения. Ние предлагаме мебели, които да съответстват на специфичните функции на помещенията и които позволяват успешното интегриране и функциониране на оборудването.
За клиенти, които вече имат създаден имидж на своята компания. В такива случаи се създават мебели със строго определен стил и цветови комбинации.

Дизайн
При производство на мебели за институции, предприятия и организации със вече създаден имидж ние се стараем да направим необходимите корекции в стила на обзавеждането, чрез които да съчетаем мебелите със всеки един елемент, дефиниращ този имидж.

При производството на мебели за такъв тип обекти се подбират материали, технологии и цветове, които най-успешно да отразяват имиджа на компанията. За тази цел ние винаги разработваме индивидуален проект.

Цветови решения
Вариантите са много. Във всички случаи се вземат под внимание нуждите, изискванията и личните предпочитанията на клиента, които често се водят от имиджа и дейността на компанията.
Много често имиджа на една компания е обвързан с определена цветова комбинация. Голямото разнообразие от цветове, с които разполагаме ни позволява да се придържаме към дадения стил.
Мебелна Фабрика Меблекс е сертифицирана по международните стандарти ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004.
Ние гарантираме, че мебелите произведени от нас отговарят на зададените изисквания и поемаме отговорността за качеството на използваните материали и технологии, и на крайният продукт.

Ако по-време на гаранционния срок възникнат дефекти, ние поемаме задължението да ги отстраним незабавно и без допълнително заплащане от страна на клиента.

Ние също осигуряваме следгаранционна поддръжка, поемайки задължението да коригираме дефекти, открити по време на работа на преференциални цени.