Начало / Офис мебели
ПЛАНИРАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО
Планиране на малки офис пространства
Наличието на малко офисно пространство не означава, че трябва да правите компромиси с производителността на вашата организация.

Предлаганите от нас услуги за планиране и проектиране на офис пространството ще ви предоставят възможността да оползотворите най-ефикасно вашето работно пространство и ще създаде среда, която ще подобри начина, по който правите бизнес.

Ние имаме нужда от много малко информация. Необходимо е единствено да изпълните стъпките по-долу.

Нашият екип от дизайнери ще ви даде предложения, които ще ви помогнат да постигнете една идеална офис среда.

В Меблекс можем да произведем всякакъв тип мебели и не сме ограничени в мисленето си. Когато един доставчик не може да бъде в състояние да намери решение, шансовете са, че ние ще можем да предложим много. Опитайте още сега.

Стъпка 1: Направете скица на помещението


Вземете груби размери на стаите и направете скица.

Не е необходимо планът да бъде технически или подробен. Имаме нужда от следните най-основни неща:
- размери на помещението;
- разположение на вратите (и прозорците ако е възможно);
- площта, върху която искате да бъдат разположени мебелите;
- наличие на колони или прегради в помещенията.


Стъпка 2: Планирайте предпочитаното от вас офис оформление


Помислете върху предпочитаното от вас офис оформление. На база на вашите предпочитания ние ще изготвим подробно разпределение с предложение за дизайн на мебелите.

Ще ви предложим най-ефикасният начин за обзавеждане на пространството с едно или няколко алтернативни разпределения и дизайн.>> Разгледайте реализирани от нас проекти...
Планиране на големи офис пространства
Планирането на големи офисни пространства може да се окаже особено предизвикателство.

Как може да се гарантира максимална производителност? Какво пространство трябва да се посвети на офис оборудване и помощни помещения? Как да бъдете сигурни, че вашите служители ще се чувстват едновременно комфортно и ще бъдат мотивирани? Това са само някои от въпросите, на които нашите специалисти по планиране и проектиране на пространството могат да ви помогнат да отговорите.

Ние ще комуникираме с вас, за да разберем нуждите на вашата организация и ще приложим дългогодишният си опит, за да създадем проект, който да отговаря на вашите нужди, предпочитания и бюджет.

Каним ви да последвате стъпките по-долу и да се възползвате от нашите услуги още днес.

Стъпка 1: Анализирайте вашето офис пространство


Типичният процес за планиране на пространството започва с анализ на вашите офис площи, нужди и бюджет.

Какъв е броят на служителите ви? Очаква ли се той да расте или планирате оптимизации? Имате ли нужда от допълнително пространство за нови заседателни зали, мениджърски кабинети или релакс зони? Имате ли нужда от модернизиране на офис обзавеждането и дизайна?

Каквито и да са вашите изисквания ние можем да ви помогнем да постигнете целите си.


Стъпка 2: Изяснете си картината


В самото начало на проекта ви, ние ще работим в тясно сътрудничество с вас, за да разберем вашите нужди и цели, като ще работим по начин, който да ни позволи да постигнем една оптимална концепция за планиране на пространството.

След това проекта ще търпи промени, докато не бъде одобрен напълно от клиента. При всяко представяне ние ще помагаме на нашите клиенти да добият по-ясна представа за обзавеждането чрез подробно описание на материалите, обкова и аксесоарите, които планираме да използваме.Стъпка 3: Компютърно проектиране


Компютърното проектиране стана една особено важна технология в мебелната индустрия. То генерира ползи, които водят до по-ниски разходи за оформление на обзавеждането и значително съкратен процес на изграждане на дизайна.

Нашите проектанти разработват проекта на компютърния екран, след което го отпечатват и запаметяват за бъдещо редактиране. Това спестява време и разходи на клиента. Ние осъзнаваме, че една добре проектирана, вдъхновяваща работна среда изплаща дивиденти за клиента и неговия персонал. Ефективното използване на пространството води до по-добри работни практики.

В Меблекс разглеждаме всеки аспект на вашите изисквания и осигуряваме ефективни решения за управление на пространството.


>> Разгледайте реализирани от нас проекти...

>> Започнете сега, като се свържете с нас...